Ders kayıt işlemleri 28.09.2020-04.10.2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Ders kaydını yapabilmek için öğrenci otomasyon sistemini kullanmalısınız.

Otomasyon sistemine giriş adresiniz: https://obs.aku.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx

Her öğrenci ders kaydından kendisi sorumludur.

Okulumuzu yeni kazanan öğrencilerde ders kayıtlarını otomasyon sistemi üzerinden gerçekleştirecek olup, sisteme giriş için gerekli olan bilgiler aşağıda tanımlanmıştır.

Kullanıcı Adınız   : Öğrenci Numaranız. buradan öğrenebilirsiniz

Şifreniz           : TcKimlik numaranızın ilk 5 rakamı.

Öğrencilerin ders kayıtlarını gerçekleştirirken danışmanlarıyla iletişim kurabilmeleri maksadıyla aşağıda ilgili programın danışman hocası ve iletişim bilgileri verilmiştir.

Program Danışman
Gıda Teknolojisi (1.sınıf) Öğr.Gör.Azize ATİK (azizeatik@aku.edu.tr)
Gıda Teknolojisi (2.sınıf) Öğr.Gör.İsa Han ÇAKMAK (cakmak@aku.edu.tr)
Otobüs Kaptanlığı (2.sınıf) Öğr.Gör Ercan ŞİMŞİR (esimsir@aku.edu.tr)