ÖĞRENCİ VE PROGRAM VERİLERİ
Öğrenci Sayıları
Programın Adı | 2020 | 2021 | 2022 |
Bankacılık ve Sigortacılık | 113 | 85 | 83 |
Bankacılık ve Sigortacılık (İ.Ö.) | 14 | – | – |
Gıda Teknolojisi | 73 | 62 | 81 |
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | 1 | – | – |
Otobüs Kaptanlığı | 23 | 10 | 1 |
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler | 9 | – | 1 |
Toplam | 233 | 157 | 166 |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
Uluslararası Öğrenci Sayıları
Programın Adı | 2020 | 2021 | 2022 |
Bankacılık ve Sigortacılık | – | – | – |
Bankacılık ve Sigortacılık (İ.Ö.) | – | – | – |
Gıda Teknolojisi | – | – | – |
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | – | – | – |
Otobüs Kaptanlığı | – | – | – |
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler | – | – | – |
Toplam | – | – | – |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
Mezun Sayıları
Programın Adı | 2020 | 2021 | 2022 |
Bankacılık ve Sigortacılık | 17 | 25 | 24 |
Bankacılık ve Sigortacılık (İ.Ö.) | – | – | – |
Gıda Teknolojisi | – | 14 | 7 |
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | – | – | – |
Otobüs Kaptanlığı | 15 | 2 | 3 |
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler | – | – | – |
Toplam | 32 | 41 | 34 |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
Kontenjanların Doluluk Oranları
Programın Adı | 2020 | 2021 | 2022 | |||||||||
Kontenjan | Kayıtlı Öğrenci | Boş Kontenjan | Doluluk Oranı (%) | Kontenjan | Kayıtlı Öğrenci | Boş Kontenjan | Doluluk Oranı (%) | Kontenjan | Kayıtlı Öğrenci | Boş Kontenjan | Doluluk Oranı (%) | |
Bankacılık ve Sigortacılık | 40 | 40 | – | 100 | 40 | 18 | 22 | 45 | 40 | 41 | – | 102 |
Gıda Teknolojisi | 30 | 32 | – | 106 | 30 | 17 | 13 | 56 | 30 | 30 | – | 100 |
Toplam | 70 | 72 | – | 102 | 70 | 35 | 35 | 50 | 70 | 71 | – | 101 |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
Taban/Tavan Puan Durumları
Programın Adı | 2020 | 2021 | 2022 | |||||||||
Taban Puanı | Tavan Puanı | Taban Puanı | Tavan Puanı | Taban Puanı | Tavan Puanı | |||||||
Bankacılık ve Sigortacılık | 184,49912 | 288,82637 | 175,54715 | 235,87980 | 219,95221 | 274,09100 | ||||||
Gıda Teknolojisi | 197,12489 | 272,64801 | 186,57709 | 234,35159 | 228,38784 | 285,86562 |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
Staj Yapan Öğrenci Bilgileri
Programın Adı | 2020 | 2021 | 2022 | |||||||||
Zorunlu Staj | İsteğe Bağlı Staj | Zorunlu Staj | İsteğe Bağlı Staj | Zorunlu Staj | İsteğe Bağlı Staj | |||||||
Bankacılık ve Sigortacılık | – | – | 24 | 30 | – | |||||||
Gıda Teknolojisi | – | – | 17 | – | 26 | – | ||||||
Meyve ve Sebze Teknolojisi | – | – | 1 | – | – | – | ||||||
Otobüs Kaptanlığı | – | – | 8 | – | 1 | – | ||||||
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler | – | – | – | – | 1 | – | ||||||
Toplam | – | – | 50 | – | 58 | – |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
Ders Veren Öğretim Elemanı Başına Düşen Öğrenci Sayısı
Bilgiler | 2020 | 2021 | 2022 |
Ders Veren Öğretim Elemanı Sayısı | 10 | 10 | 13 |
Öğrenci Sayısı | 233 | 157 | 166 |
Ders Veren Öğretim Elemanı Başına Düşen Sayısı (%) | 23,3 | 15,7 | 12,76 |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
Burs Hizmetlerinden Yararlanan Öğrenci Sayıları
Bilgiler | 2020 | 2021 | 2022 |
Öğle Yemeği Bursu | 3 | – | – |
ÜNİYURT Barınma Bursu | – | – | – |
Toplam | 3 | – | – |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
AKADEMİK PERSONEL VERİLERİ
Akademik Personelin Unvanları İtibarıyla Yıllara Göre Dağılımı
Unvan | 2020 | 2021 | 2022 |
Prof. Dr. | 1 | 1 | – |
Doç. Dr. | – | – | – |
Dr. Öğr. Üyesi | 1 | 1 | 1 |
Arş. Gör. | – | – | – |
Öğr. Gör. (Ders Veren) | 8 | 8 | 6 |
Öğr. Gör. (Uygulamalı) | – | – | – |
Toplam | 10 | 10 | 7 |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
Eğiticilerin Eğitimine Katılan Akademik Personel Sayıları
Düzenleyen Birim | 2020 | 2021 | 2022 |
Rektörlük | – | 7 | 7 |
Akademik Birim | – | 7 | 7 |
Toplam | – | 14 | 14 |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
Tamamlanan Proje Sayıları
Proje Kaynakları | 2020 | 2021 | 2022 |
BAP | – | – | 1 |
Toplam | – | – | 1 |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
Akademik Yayın ve Atıf Bilgileri
Yayın Türü | 2020 | 2021 | 2022 |
WoS, Scopus endekslerinde Taranan Dergilerde Yayınlanan Makale Sayısı | 1 | 7 | 1 |
TR Dizin endeksinde Taranan Dergilerde Yayınlanan Makale Sayısı | – | – | – |
WoS endeksinde Atıf Sayısı | 36 | 58 | 62 |
Uluslararası Konferanslarda Bildiri (Tam Metin) | – | – | – |
Ulusal Konferanslarda Bildiri (Tam Metin) | – | – | – |
Kitap | – | – | – |
Kitap bölümü (ulusal ve uluslararası toplamı) | – | – | – |
Google Scholar h-endeksi (ortalama) | – | – | – |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
İDARİ PERSONEL VERİLERİ
İdari Personel Bilgileri
Kadro Unvanı | 2020 | 2021 | 2022 |
Yüksekokul Sekreteri | 1 | 1 | 1 |
Bilgisayar İşletmeni | 2 | 3 | 3 |
Memur | 1 | – | – |
Teknisyen | – | – | – |
Yardımcı Hizmetler | – | 1 | 2 |
Sürekli İşçi | 4 | 5 | 3 |
Sözleşmeli Memur | – | – | 1 |
Toplam | 8 | 10 | 10 |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
FİZİKİ KAYNAK VERİLERİ
Birim Hizmet Alanları
Alan Adı | Sayı | Alan (m²) |
Derslik | 11 | 756 |
Kütüphane | 1 | 59 |
Açık Spor Tesisleri | 1 | 540 |
Toplantı, Seminer ve Konferans Salonu | 2 | 210 |
Labaratuvarlar | 3 | 135 |
Toplam | 18 | 1700 |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
Teknolojik Cihaz Bilgileri
Teknolojik Kaynak Adı | 2020 | 2021 | 2022 |
Masaüstü Bilgisayar | 82 | 82 | 82 |
Dizüstü Bilgisayar | 6 | 6 | 6 |
Tablet Bilgisayar | – | – | – |
Projeksiyon | 24 | 24 | 21 |
Slayt Makinesi | – | – | – |
Akıllı Tahta | – | – | – |
Mikroskop | – | – | – |
Yazıcı | 18 | 18 | 18 |
Fotokopi Makinesi | 2 | 2 | 2 |
Tarayıcı | 2 | 2 | 2 |
Faks | 1 | 1 | 1 |
Sunucu | – | – | – |
Yazılım | – | – | – |
Tepegöz | 1 | 1 | 1 |
Barkod Okuyucu | – | – | – |
IP Kamera | – | – | – |
Switch-Router | – | – | – |
Baskı Makinesi | 1 | 1 | 1 |
Fotoğraf Makinesi | – | – | – |
Kamera | 12 | 12 | 12 |
Televizyon | 2 | 2 | 2 |
Müzik Seti | – | – | – |
Optik Okuyucu | 1 | 1 | 1 |
Santral | – | – | – |
Toplam | 153 | 153 | 149 |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
DEĞİŞİM PROGRAMI VERİLERİ
Değişim Programı Kapsamında Gelen/Giden Öğrenci ve Personel Bilgileri
Personel/Öğrenci | Bilgiler | 2020 | 2021 | 2022 |
Personel |
Gelen Personel | – | – | – |
Giden Personel | – | – | – | |
Öğrenci |
Gelen Öğrenci | – | – | – |
Giden Öğrenci | – | – | – |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
MEMNUNİYET ANKETLERİ
Paydaş Adı | 2020 | 2021 | 2022 |
Öğrenci | – | 56,51 | 62,69 |
Akademik Personel | – | Belirsiz | Belirsiz |
Akademik Danışmanlık | – | – | – |
İdari Personel | – | 69,75 | 73,30 |
Dış Paydaş | – | Belirsiz | Belirsiz |
Mezun | – | – | – |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
ETKİNLİK VERİLERİ
Halka Açık Sosyal Etkinlikler
Etkinlik Türü | 2020 | 2021 | 2022 |
Kişisel Sergi | – | – | – |
Karma Sergi | – | – | – |
Konferans | – | – | 2 |
Toplam | – | – | 2 |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
Çevre Duyarlılığı Kapsamında Paydaşlarla Yapılan Etkinlikler
Etkinlik Türü | 2020 | 2021 | 2022 |
Ağaç Dikme | – | – | 1 |
Toplam | – | – | 1 |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
Öğrencilerin Mesleki Gelişim ve Kariyerlerine Yönelik Eğitsel Etkinlikler
Etkinlik Türü | 2020 | 2021 | 2022 |
Seminer | – | – | 1 |
Teknik Gezi | – | – | 1 |
Toplam | – | – | 2 |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023
Kariyer Sahibi Mezunlarımızın Katılımıyla Gerçekleştirilen Etkinlikler
Etkinlik Türü | 2020 | 2021 | 2022 |
Kariyer Günleri | – | – | 1 |
Toplam | – | – | 1 |
Güncellenme Tarihi: 19.03.2023