2023-2024 Yılı Staj Tarihleri

Staj Başlama Tarihleri Staj Bitiş Tarihleri (Haftada 6 iş günü çalışan iş yerleri için) Staj Bitiş Tarihleri (Haftada 5 iş günü çalışan iş yerleri için)
22.07.2024 24.08.2024 02.09.2024

STAJ BAŞVURUSU İÇİN SIRASIYLA YAPILMASI GEREKENLER

-Staj Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız.
-En az 2 adet Staj Başvuru Formu ( Fotoğraflı) eksiksiz doldurulmalıdır.
-Staj Yapılan Yerin Onayı: İşveren veya Yetkilinin İmza ve Kaşesi Mutlaka Olmalıdır.
-Staj Danışmanı ve Öğrenci İşleri Onayı Yapılmalıdır.
– Yukarıdaki işlemleri tamamlayan öğrenciler formları Öğrenci İşlerine en geç 28.06.2024 tarihine kadar elden veya posta yoluyla ulaştırmalıdırlar. Bu tarihten sonra yapılacak başvuruların kabul edilmeyeceği unutulmamalıdır.

Önemli NOT: Öğrenciler Staj Defterini Üniversitemiz Kitap Satış Bürosu AKÜ Kitap Satış Bürosu AKÜ Camii Kamil Miras Külliyesinden temin edebilirler.

Staj formlarının ve/veya staj defterlerinin nasıl doldurulacağı ve izlenecek yolda karşılaşılan sorunları çözüme ulaştırmak için öğrencilerin danışmanlarıyla iletişime geçerek aksaklığa mahal vermeden süreci tamamlamaları önem arz etmektedir.

17 Nisan 2024, Çarşamba 41 kez görüntülendi